Constanța: În ultimele zile ale anului trecut, edilul Gheorghe Cojocaru a semnat pentru orașul Murfatlar un nou proiect finanțat din PNRR

Badila Antonia

Chiar în ultima zi lucrătoare dinaintea sărbătorilor, Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar s-a deplasat la București unde a semnat un nou contract prin PNRR Componenta 5, Valul Rezolvării,,Renovarea energetică sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale”.


,,Am semnat un nou contract de finanțare prin PNRR. Este vorba de Reabilitarea termică a blocurilor C1, C4, C5 și C6 din orașul Murfatlar, arondate Asociației de proprietari nr. 7, Basarabi. Proiectul vizează o suprafață desfășurată de 13. 346,25 mp. iar valoarea este de 15.636.501,21 lei.

Tot azi, am semnat un act adițional privind proiectul Reabilitarea blocului 16, P+1E situat pe Aleea Lalelelor, ce asigură finanțarea proiectului din bugetul Ministerului Dezvoltării în valoare de 1.172.845,65 lei pentru lucrările ce vor continua”, a anunțat Gheorghe Cojocaru, edilul orașului Murfatlar.

Distribuie articolul