Constanța: Lucrările pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu continuă cu etapa de asfaltare a intrărilor pe străzile adiacente

Badila Antonia

Primăria Municipiului Constanța anunță că se continuă asfaltarea intrărilor pe străzile adiacente de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu cuprinse între gara CFR și stațiunea Mamaia.

,,După finalizarea lucrărilor de asfaltare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, echipele care lucrează la modernizarea și reabilitarea arterei rutiere cuprinse între gara CFR și stațiunea Mamaia încep să asfalteze intrările pe străzile adiacente.


Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții de siguranță atât pentru participanții la trafic, cât și pentru echipele de muncitori se va restricționa accesul din și dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe următoarele străzi: Nicolae Iorga, Poporului, aleea Daliei și intrarea spre universitatea Andrei Șaguna.


Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.”, au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Distribuie articolul