Constanța: Președintele CJ Mihai Lupu s-a întalnit cu Comisarul pentru Transporturi al UE Adina Vălean

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a întalnit cu Adina Ioana Vălean, Comisarul pentru Transporturi al Uniunii Europene, unde a fost punctat importanța pe care o are Portul Constanța pentru România și Uniunea Europeană.

,,Am avut onoarea, alături de colegii mei din cadrul Instituţiei Prefectului şi Primăriei Municipiului Constanţa, să primesc, la Constanţa, vizita oficială a doamnei Adina Ioana Vălean, Comisarul pentru Transporturi al Uniunii Europene. Alături de domnia sa, la Constanța a sosit și o delegație din cadrul Ministerului Transporturilor.

A fost o vizită de lucru extrem de benefică, în cadrul căreia am purtat discuţii despre oportunităţile de dezvoltare ale judeţului nostru. Adina Vălean a punctat importanța pe care o are Portul Constanța pentru România și Uniunea Europeană și m-a bucurat mesajul domniei sale pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii portuare.

Este important ca deciziile care se iau la București și Bruxelles să fie în acord cu realitățile cu care ne confruntăm. Numai așa vom putea dezvolta Portul Constanța pe termen lung și vom putea răspunde provocărilor actuale și viitoare. Conectivitatea, mobilitatea, reducerea timpilor de așteptare sunt esențiale. Dacă vom lucra ca o echipă, strict în interesul dezvoltării Portului, rezultatele nu vor întârzia să apară.”, declară președintele CJ Constanța, Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment