Constanța: Primăria Cernavoda a obținut finanțare prin PNRR pentru reabilitarea și modernizarea spitalului orășenesc

Primarul Liviu-Cristian Negoiță a anunțat că Primăria orașului Cernavoda va primi o nouă finanțare prin PNRR.
,,Un nou proiect a fost aprobat pentru finanțare cu fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, conform cererii numărul C10-13-3162. Astfel, în data de 01 februarie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost publicată lista actualizată cu administrațiile publice locale care vor primi finanțare prin PNRR. Primăria orașului Cernavoda se află printre ele și va realiza încă un proiect cu finanțare prin acest program: <Reabilitare și modernizare Spital orășenesc Cernavoda”, în valoare de 21.983.716,86 lei cu TVA inclus>”, a transmis edilul orașului Cernavoda.

Sursă: Facebook, Liviu-Cristian Negoiță

,,Lucrările pentru acest obiectiv sunt: reabilitare termica a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitare termică a sistemului de încălzire/sau a sistemului de furnizare a apei calde, instalarea de sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu – utilizarea surselor regenerabile de energie, lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădire, modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor, inclusiv în vederea pregătirii clădirilor pentru soluții inteligente, precum și alte tipuri de lucrări prevăzute în proiect.
După semnarea contractului de finanțare, se va demara procedura pentru întocmirea documentației tehnice, urmând ca după aprobarea acesteia să se treacă la execuția lucrărilor propriu-zise”, a mai informat Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavoda.

Leave a Comment