Constanța: Primăria Hârșova a reluat lucrările de extindere a infrastructurii de canalizare de pe raza localității

Badila Antonia

Lucrările de extindere a infrastructurii de canalizare de pe raza U.A.T Hârșova, cuprinse în cadrul obiectivului de investiții „Extinderea rețelei publice de canalizare” demarat în anul 2022 se vor continua și în anul 2023.

,,În acest sens, administrația locală anunță că tronsonul de drum str. Traian, între str. Revoluției și str. Rozelor (de la Poliție până la Creșă), va fi închis circulației rutiere în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2023.

Motivul acestei măsuri este datorat de reluarea lucrărilor de extindere a infrastructurii de canalizare de pe raza U.A.T Hârșova, cuprinse în cadrul obiectivului de investiții <Extinderea rețelei publice de canalizare> demarat în anul 2022″, transmite PNL Constanța într-un comunicat de presă.

,,În perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2023, tronsonul de drum Str. Traian, între Str. Revoluției și Str. Rozelor (de la Poliție până la Creșă), va fi închis circulației autovehiculelor, pentru a putea permite executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în bune condiții. În această perioadă, accesul în zonă va fi permis numai pietonilor și riveranilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil,” a anunțat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Distribuie articolul