Constanța: Procesul de regenerare urbană a cartierelor ia amploare

Badila Antonia

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac anunță că procesul de regenerare urbană a cartierelor ia amploare. Tocmai ce a finalizat lucrările de reabilitare pe Aleea Pelicanului, mai exact zona delimitată de aleile Egretei și Albatrosului.

,,Am amenajat 51 de noi locuri de parcare pe terenurile neamenajate, asupra cărora nu s-a intervenit niciodată până acum. Zona pietonală a fost, și ea, amenajată: trotuarele au fost reconstruite și pavate, aleile de acces în scările de bloc au fost reabilitate și au fost montate borduri noi. De asemenea, am recondiționat carosabilul prin așternerea unui nou start de uzură.

Mai mult decât atât, în cadrul acelorași lucrări, am reușit să revitalizăm terenul de sport aflat în proximitatea Școlii Generale nr. 40. A fost așternut un nou strat de asfalt, s-au montat bănci noi, iar porțile terenului au fost recondiționate.

Facem tot posibilul astfel încât toate cartierele din Constanța să își recapete strălucirea, indiferent de cât timp vor necesita aceste lucrări! Vă voi ține la curent cu situația lucrărilor și cu investițiile pe care le mai pregătim pentru următoarele zone pe care le vizăm.”, a transmis primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Distribuie articolul