Constanța: S-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul „Reabilitare Străzi Locale în Orașul Hârșova”

Badila Antonia

Primarul Viorel Ionescu a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Străzi Locale în Orașul Hârșova, Județul Constanța” în valoare de peste 6 milioane de lei.


,,Urmează ca după parcurgerea procedurii de scoatere la licitație, să semnez ordinul de începere a lucrărilor. Acest proiect continuă reabilitarea străzilor începută în anul 2018 și vor intra în lucru nu mai puțin de 18 străzi, aproximativ 4 kilometri din rețeaua de drumuri publice a orașului nostru.

Această inițiativă acoperă atât străzi care nu au beneficiat de asfaltare până în prezent, cât și străzi degradate care necesită intervenție rapidă. Pentru celelalte străzi rămase, care mai necesită reparații, vom efectua, de asemenea, lucrări care să asigure funcționalitatea acestora.

Vă mulțumesc pentru înțelegerea dumneavoastră și vă asigur de faptul că avem în implementare proiecte care să asigure modernizarea și dezvoltarea orașului nostru, toate realizându-se treptat, cu muncă și perseverență.”, a anunțat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Distribuie articolul