Constanța: S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul Centru Comunitar Integrat în orașul Hârșova

Badila Antonia

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova, anunță că la finalul anului trecut, s-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Centru Comunitar Integrat Hârșova” finanțat de Ministerul Sănătății, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

,,Continuăm dezvoltarea – un nou proiect important pentru orașul Hârșova! Încă un proiect, încă un contract de finanțare semnat recent. De această dată, implementăm proiectul <Centru Comunitar Integrat Hârșova>, finanțat de Ministerul Sănătății, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Acesta are o valoare totală de 832.049,30 RON și trebuie implementat până la data de 01.05.2025.


În cadrul proiectului vom renova Centrul pentru Persoane Abuzate și îi vom schimba destinația în Centru Comunitar Integrat, vom dezvolta infrastructura medicală prespitalicească din oraș, aducând beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea hârșovenilor, vom achiziționa mobilier specific, echipamente IT, echipamente pentru consultații și kit-uri de asistență medical, vom achiziționa și un microbuz electric, care va fi utilizat pentru a asigura transportul persoanelor în nevoie către CCI și pentru a facilita accesul acestora la servicii medicale de calitate.”,a declarat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Distribuie articolul