Constanța: Sisteme de apă și canalizare în comuna Lipnița

Primarul comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu a obținut finanțare pentru două mari proiecte, foarte așteptate de toți locuitorii din satele componente.

,,Administrația locală a primit o finanțare totală de aproximativ 15,8 milioane de lei prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, care presupune înființarea unui sistem de alimentare cu apă în satele Cuiugiuc și Izvoarele (în valoare de aproximativ 2,1 milioane de lei) și înființarea unui sistem de canalizare în satul Lipnița (în valoare de aproximativ 13,7 milioane de lei)” transmite PNL Constanța într-un comunicat de presă.

Sursa: PNL Constanța

Nicolae Florin Dinu, primarul comunei Lipnița, susține că investițiile vor continua, în acest sens fiind pregătite mai multe proiecte: ,,Valoarea acestor proiecte ajunge la 16 milioane de lei, o mare realizare pentru noi, întrucât localitatea noastră nu a beneficiat de finanțarea mai multor proiecte, concomitent. Am speranța că vom mai atrage și alte fonduri pentru comuna Lipnița, întrucât mai avem pregătite dosare. Cele două proiecte mai sus amintite au fost semnate, iar în acest moment se află în etapa de pregătire a documentației”

Leave a Comment