Constanța: Străzile din Murfatlar vor fi asfaltate cu finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”

Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar a anunțat că localitatea a obținut finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” pentru ,,Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar, județul Constanța”.


,,Vă anunț că după executarea lucrărilor pentru înființarea rețelei de gaze naturale și a branșamentelor, va demara proiectul ,,Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar,” în valoare de 19.256.063 lei, din care 15.000.000 lei reprezintă finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. În acest moment se execută proiectul tehnic,” a anunțat primarul Gheorghe Cojocaru.

Sursă: Facebook, Gheorghe Cojocaru

,,Se vor moderniza 20 de străzi iar lucrările prevăd pe lângă un covor nou de asfalt și înlocuirea bordurilor, refacerea trotuarelor dar și crearea de noi locuri de parcare. Având în vedere prevederile HG 714/26.05.2022, un an de la intrarea în vigoare a prezentei, acolo unde există rețea publică de canalizare, este obligatorie branșarea la rețeaua de canalizare a gospodăriilor individuale deoarece după efectuarea lucrărilor de asfaltare a străzilor și trotoarelor timp de cinci ani este imposibilă intervenția pe aceste străzi, întrucât riscam să pierdem garanția lucrărilor. În această situație vă solicităm să faceți demersurile pentru branșare,” a concluzionat edilul orașului Murfatlar.

Leave a Comment