Continuă lucrările la Pasajul Berceni

Eduard Turcu

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a anunțat continuarea lucrărilor la Pasajul Berceni.

Acesta a transmis că „se lucrează la armarea, cofrarea și turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare pe inelul central și pe rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Berceni.

De asemenea, „se lucrează la armarea, cofrarea și betonarea zidului de gardă la culeea 1 (București) și culeea 2 (Berceni)”.

„Continuă montarea rosturilor de dilatație pe rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București, pe rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Berceni, precum și pe inelul central al pasajului și continuă montarea lisei prefabricate pe rampa de coborâre spre Jilava și pe rampa de urcare dinspre Jilava, precum și armarea, cofrarea și betonarea grinzii de parapet pe cele două rampe menționate anterior”.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Irinel Ionel Srioșteanu: „Continuă montarea parapetului pietonal pe rampa de coborâre spre Popeşti-Leordeni, rampa de urcare dinspre Popeşti-Leordeni și rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Berceni și continuă montarea parapetului direcțional pe rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Berceni”.

Se lucrează la montarea hidroizolației pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Popeşti-Leordeni și se pregătesc suprafețele pentru acest pas și la rampa Berceni și rampa de coborâre spre Jilava și se lucrează la așternerea asfaltului de protecție a hidroizolației pe rampa de urcare dinspre Popeşti-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Popeşti-Leordeni”, a precizat liberalul

„Având în vedere sincopele întâmpinate în desfășurarea lucrărilor într-un ritm susținut, precum și faptul că anumite etape nu pot fi scurtate pe timp de iarnă în așa fel încât să nu existe niciun risc asupra calității lucrărilor, termenul la care va fi dat în trafic pasajul Berceni este aprilie 2023. Ca de obicei, la vizita de lucru pe șantierul Berceni, am fost însoțit de George Ene, viceprimarul localității Berceni”, a transmis Secretarul de Stat.

Puteți consulta întregul comunicat aici.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Distribuie articolul