Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș: Bugetarea participativă este o inițiativă de succes, care aduce nevoile locuitorilor în prim plan

Badila Antonia

Proiect reușit pentru PNL Curtea de Argeș după ce a reușit să strângă peste 1500 de semnături necesare proiectului, declarat eligibil, teren de baschet în zona Progresu. Deși conform regulamentului erau necesare doar 500 de semnăruri colegii noștri au strâns de trei ori mai multe.

,,Faptul ca au fost depuse 13 proiecte iar proiectul finalist a strâns de trei ori mai multe semnături decât necesarul, arată că bugetarea participativă este o inițiativă de succes, care aduce nevoile locuitorilor în prim plan, implicându-i direct. Având în vedere ca acest proiect are ca obiectiv realizarea unui teren de baschet se vede nevoia clară a locuitorilor de a avea mai multe terenuri și spatii destinate sportului și petrecerii timpului liber.

Conform regulamentului, acest proiect va fi cuprins pe lista de investiții pentru anul 2023, iar consilierii locali ai PNL vor susține implementarea sa în prima jumătate a anului viitor.

“Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au susținut acest proiect! Numărul mare de semnături ne indica o dorința locuitorilor orașului de a petrece timp in aer liber, în parcuri, în locuri de joacă pentru copii, în zone sau pe terenuri de sport”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

Distribuie articolul