Costel Alexe, Președinte CJ Iași: „am alocat toate resursele posibile dezvoltării zonei metropolitane, iar parteneriatul meu cu autoritățile locale este unul deschis și constant”

Eduard Turcu

În contextul în care tot mai mulți ieșeni au ales să locuiască în zona metropolitană a Iașului, autoritățile locale au trebuit să țină pasul cu ritmul tot mai dinamic al unor localități, precum Miroslava, Aroneanu, Holboca, Valea Lupului sau Tomești și Bârnova.

Astfel, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a declarat că „în acest moment, mii de de ieșeni au ales să locuiască în zona metropolitană a Iașului, astfel încât localități precum Miroslava, Aroneanu, Holboca, Valea Lupului sau Tomești și Bârnova sunt astăzi printre cele mai dinamice structuri ale județului nostru”.

sursă: Costel Alexe, Facebook

„În calitate de Președinte al Consiliului Județean Iași, am alocat toate resursele posibile dezvoltării zonei metropolitane, iar parteneriatul meu cu autoritățile locale este unul deschis și constant în vederea implementării celor mai importante proiecte pentru comunitate”, a spus liberalul.

„Mă bucur când văd că primarii au ca prioritate pe lista de investiții construirea sau reamenajarea creșelor și grădinițelor, modernizarea infrastructurii rutiere și de transport sau extinderea rețelelor de gaz, apă și canalizare”, a subliniat acesta.

sursă: Costel Alexe, Facebook

De asemenea, „Municipiul Iași va rămâne pentru întreaga regiune a Moldovei un adevărat hub al investitorilor străini și implicit vom avea mai multe locuri de muncă, astfel încât, este de datoria noastră, a reprezentanților administrației publice locale, să înțelegem nevoia și importanța asigurării bunului trai și extinderii serviciilor de calitate și în zona metropolitană”.

„Îi felicit pe primarii care reușesc, prin proiectele lor de dezvoltare, să construiască comunități frumoase și solide, comunități pentru oameni”, a încheiat Costel Alexe.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul