Cristian Bușoi: Industria europeană trebuie sprijinită, în contextul decarbonizării pe care ne-am asumat-o la nivel european

Eurodeputatul Cristian Bușoi a transmis faptul că industria europeană trebuie sprijinită pentru a face față competiției internaționale mai ales în contextul decarbonizării pe care ne-am asumat-o la nivel european.

Mă bucură fiecare dialogul onest și transparent între reprezentanții industriei și decidenții politici și mulțumesc EUROMETAUX, care reprezintă vocea producătorilor și reciclatorilor de metale neferoase din UE, pentru dezbaterea constructivă pe care a organizat-o astăzi, la Strasbourg.

Am discutat în cadrul dezbaterii despre impactul prețurilor la energie asupra industriilor strategice și am explicat ce măsuri a luat până acum Comisia ITRE, pe care o conduc în Parlamentul European, pentru ca prețurile să scadă și să fie accesibile atât pentru companii, cât și pentru cetățeni.

Am discutat, de asemenea, cu toții despre Programul RePowerEu al Comisiei Europene și oportunitățile pe care le oferă acesta pentru industria Uniunii.” a prezidat eurodeputatul.

Sursa: Facebook Cristian Bușoi

Leave a Comment