Cristian Bușoi: Parteneriatul strategic dintre România și SUA la nivel politic, economic și de securitate este din ce în ce mai strâns și aduce beneficii reale ambelor părți

Eurodeputatul Cristian Bușoi a participat, ca și președinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European, la întâlnirea Prim-ministrului României, Nicolae Ciucă cu Andy Marsh, CEO-ul Plug Power din SUA și Andras Shimonyi, Senior Fellow Atlantic Council Washington.

Plug Power este una dintre cele mai inovative companii din lume în domeniul hidrogenului. Are o cifră de afaceri de 1,4 miliarde USD, 4000 de angajați la nivel global și reprezentare importantă în Europa, mai exact în Franța și în Belgia.
Interesul companiei de a investi în România și în Europa Centrală și de Est, în domeniul producției de hidrogen, producției de electrolizoare și dezvoltării de vehicule comerciale pe baza de hidrogen este extrem de binevenit.

Premierul României a subliniat cât de interesați suntem de investițiile în hidrogen verde și ce avantaje reprezintă investițiile acestea în țara noastră. Întâlnirea de la Palatul Victoria este o dovadă în plus că parteneriatul strategic dintre România și SUA la nivel politic, economic și de securitate este din ce în ce mai strâns și aduce beneficii reale ambelor părți.” a declarat eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Cristian Bușoi

Leave a Comment