Cristina Trăilă, deputat PNL: A fost aprobat amendamentul meu în valoare de 625 mii lei pentru Complexul Multifuncțional „Sf. Andrei” din Sectorul 5, București

Paul

A fost votată Legea privind bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale pentru anul 2023 în Parlamentul României. În plen a participat și deputatul Cristina Trăilă.

Liberalul a precizat faptul că: „Sunt extrem de bucuroasă pentru faptul că Parlamentul a aprobat amendamentul pe care l-am depus la Legea bugetului și care prevede o alocare suplimentară de fonduri, în valoare de 625.000 de lei, pentru Complexul Multifuncțional „Sf. Andrei” din Sectorul 5 al Capitalei!

Banii vor fi alocați pentru finanțarea programelor împotriva violenței domestice, o problemă reală și omniprezentă împotriva căreia trebuie să luăm măsuri pentru a o eradica! Centrul și-a dovedit deja eficacitatea, iar sumele alocate vor contribui la susținerea și dezvoltarea activității acestuia, ceea ce va însemna că mai multe femei care au fost victime ale violenței domestice vor beneficia de ajutor și tratament din partea profesioniștilor!”

Sursa: Cristina Trăilă, Facebook

Distribuie articolul