CJ Iași: cursurile vor fi suspendate în toate școlile din județ

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a anunțat că vor fi suspendate cursurile în toate școlile din județul Iași.

Costel Alexe: „Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca mâine, 6 aprilie, cursurile să fie suspendate în toate școlile din județul Iași. Am făcut această solicitare în ședința de astăzi, în baza avertizărilor emise de meteorologi și ca urmare a problemelor provocate de zăpadă pe drumurile comunale, județene și naționale”.

„În prezent, pe drumurile județene acționează 14 sărărițe cu lamă, 6 autofreze, 2 autogredere și 3 încărcătoare frontale. Misiunea lor este, însă, foarte dificilă pentru că viscolul este foarte puternic. Potrivit meteorologilor, și în următorul interval vor fi ninsori abundente, astfel încât se va depune un strat nou de zăpadă de 25 de cm și se vor semnala rafale de vânt de 75 de km/h”, a spus liberalul.

„Facem apel către șoferi să limiteze deplasările pentru a evita riscul de a rămâne înzăpeziți. De asemenea, le recomandăm ieșenilor să sune la 112 doar atunci când există o urgență reală, astfel încât să se poată interveni operativ la cazurile grave”, a transmis Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment