Dâmbovița: A fost inaugurat Centrul de recuperare neuromotorie pentru persoane adulte cu dizabilități în comuna Petrești

Badila Antonia

PNL Dâmbovița anunță că a fost inaugurat Centrul de recuperare neuromotorie pentru persoane adulte cu dizabilități, în prezența vicepreședintelui Senatului -Virgil Guran, primarului Lucian Daniel Andrei și a președintelui Colegiului Medicilor Dâmbovița- dr. Jean Popescu.

,,Localnicii din Petrești, care dețin certificat de încadrare în grad de handicap, pot beneficia de servicii gratuite de fiziokinetoterapie. Tratamentul se realizează în baza unei recomandări de la specialist (medic neorolog, reumatolog, medicină de recuperare, ortoped).

Centrul de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru persoane adulte cu dizabilități Petreşti dispune de personal calificat și aparatură modernă de tratament.

În curând vor putea beneficia și alți cetățeni care nu au certificat de handicap contra unui tarif modic.”, a precizat primarul Lucian Daniel Andrei.

,,Este o investiție foarte importantă pentru comunitate, un sprijin pentru cei care au nevoie de tratamente de fizioterapie și kinetoterapie, mai ales că în baza certificatului, pacienții pot beneficia de servicii gratuite.

Este un centru foarte bine dotat, personalul este pregătit să vină în ajutorul beneficiarilor și cu această ocazie vreau să-l felicit pe primarul Lucian Daniel Andrei pentru inițiativă și grija față de nevoile reale ale comunității.”, a declarat vicepreședintele Senatului și președintele PNL Dâmbovița Virgil Guran.

Distribuie articolul