Dâmbovița: A fost reabilitată clădirea dispensarului din Mărginenii de Sus din comuna Dărmănești

Badila Antonia

Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești, anunță că peste 1.200 de locuitori din sat vor putea beneficia de un imobil renovat al dispensarului din Mărginenii de Sus.

,,Într-o perioadă în care multe zone din Romania se confrunta cu un număr insuficient de medici de familie si cu statistici îngrijorătoare (CMR precizează că în următorii 5 ani aproximativ 3.000 de medici de familie vor atinge vârsta de pensionare), autoritățile din Dărmănești, județul Dâmbovița, au reușit să deschidă din nou dispensarul din Mărginenii de Sus.

Locuitorii din Mărginenii de Sus vor avea din nou un medic de familie în sat. Clădirea în care funcționa dispensarul a fost amenajată de primărie, iar medicul Emilia Radu a investit în dotările necesare astfel încât pacienții să fie primiți în cele mai bune condiții.

Peste 1.200 de locuitori din sat vor putea beneficia de consultații și rețete aproape de casă, odată cu deschiderea dispensarului.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

„Am promis, realizăm! De luni, 06.11.2023, doamna dr. Radu Emilia vă așteaptă la cabinetul medical din Mărginenii de Sus pentru înscrieri și consultații.”, a declarat primarul liberal Valentin Mihalache.

Distribuie articolul