Dâmbovița: Administrația locală oferă cursuri de calificare pentru tinerii din comuna Lungulețu

Primarul liberal al comunei Lungulețu, George Duțu, pune la dispoziție tinerilor din localitate care doresc să se angajeze cursuri de calificare, iar la finalizarea acestora suma de 1800 de lei din partea organizatorului programului.

,,Veste bună pentru tinerii din Lungulețu. Cei care își doresc să se angajeze și au nevoie de un curs de calificare, pot opta pentru a participa la cursurile derulate chiar în localitate. Primarul George Duțu le-a transmis toate detaliile. La final vor primi o diplomă, dar și suma de 1800 de lei din partea organizatorului programului de calificare.

<Dragi cetățeni, aducem în atenția dumneavoastră un alt program de cursuri de calificare gratuite pentru tinerii noștri. Participanții vor primi diploma de calificare ANC și un premiu in bani în valoare de 1800 de lei. Cursurile se vor ține în localitatea noastră, într-un spațiu pus la dispoziție de Primărie. Este o oportunitate de calificare în muncă cu diplomă recunoscută>, se arată în informarea primăriei.

Acest proiect se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsa intre 16 – 29 de ani care în acest moment îndeplinesc următoarele condiții:

  • nu mai urmează nicio formă de învățământ (liceu, scoala profesionala, facultate, masterat. Nu este necesară diplomă de bacalaureat sau finalizarea liceului).
  • nu sunt angajați la momentul actual (sunt șomeri sau pur și simplu nu au lucrat niciodată).

Toți cei care participă la CURSUL DE FORMARE PROFESIONALĂ agent de securitate vor primi diploma de calificare ANC și un premiu în bani in valoare de 1,800 ron/ participant curs.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Leave a Comment