Dâmbovița: Edilul liberal din localitatea Petrești a anunțat că a semnat patru contracte pentru investiții importante în localitate

Badila Antonia

Lucian Daniel Andrei, primarul localității Petrești, anunță că a semnat patru contracte pentru investiții importante în localitate. Este vorba despre două proiecte pentru extindere canalizare, unul pentru piste de biciclete și unul pentru reabilitarea școlii Petrești.

,,Am început anul 2024 în fort, așa cum am promis. Am semnat contractul de extindere canalizare sat Ionești, Puntea de Greci, Coada Izvorului. De asemenea, am semnat contactul de extindere canalizare și pe străzile adiacente din satele Potlogeni Deal, Ionești, Gherghești și Greci. Un alt contract semnat este cel pentru realizarea lucrărilor pentru piste de biciclete Gherghești-Greci.

Iar o altă veste bună este că am semnat și contractul de lucrări de reabilitare pentru Școala Petrești.”, a declarat primarul din Petrești.

,,La finalul lucrărilor de canalizare, toate gospodăriile din localitatea Petrești vor beneficia de sistem centralizat de canalizare. Primarul are un proiect depus și pentru gazele naturale, tot pe programele guvernamentale.

Reabilitarea școlii cuprinde achimbat învelitoare , termosistem, centrală termica de ultimă generație pe pompe de căldură, uși, ferestre, parchet, sistem iluminat,  împrejmuire.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul