Dâmbovița: Investiții din bani europeni în comuna Răscăeți pentru clădirile publice

Badila Antonia

Primarul liberal Iulian Buibăr a obținut fonduri din PNRR pentru patru clădiri publice în comuna Răscăeți. Primăria, școala, căminul cultural și sediul poliției vor fi reabilitate. Primăria Răscăeți a comunicat obiectivele investițiilor și valoarea proiectelor.

,,Astfel, pentru <CREȘTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRII PRIMĂRIEI DIN COMUNA RĂSCĂEȚI>  a fost obținută suma de 703,010.79 lei (fără TVA). Data finalizării proiectului este 27.03.2026.

Pe componenta 10 Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, a fost obținută finanțare și pentru <CREȘTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE PENTRU CLĂDIREA CĂMINULUI CULTURAL DIN COMUNA RĂSCĂEȚI>. Valoarea investiției este de 565,322.87 lei (fără TVA), iar data finalizării 27.03.2026.

Bani europeni vor ajunge la Răscăeți și pentru <CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLĂDIRII ŞCOLII DRĂGHINEASCA DIN COMUNA RĂSCĂEŢI>. Proiectul are o valoare de 456,088.16 lei (fără TVA).

Primăria a obținut fonduri europene și pentru modernizarea sediului poliției din Răscăeți. Mai exact, <CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE PENTRU CLĂDIREA SEDIULUI DE POLIȚIE DIN COMUNA RĂSCĂEȚI>, o investiție care se ridică la 175,445.03 lei”, transmite primăria Răscăeți.

Distribuie articolul