Dâmbovița: Locuitorii comunei Petrești vor beneficia de extinderea rețelei de gaze

Badila Antonia

Primarul liberal Lucian Daniel Andrei anunță că a obținut avizul tehnic de racordare la sistemul de distribuție a gazelor naturale pentru toate satele din Petrești.

,,Un vis care, pe zi ce trece devine realitate! După îndelungi eforturi depuse de colectivul Primăriei Petrești de mai bine de un deceniu, avem bucuria de a vă anunța că a fost obtinut avizul tehnic de racordare la cel mai așteptat proiect de dotare utilități și anume sistemul de distribuție gaze naturale, a localităților : Coada Izvorului, Puntea de Greci, Greci, Gherghești, Ionești, Potlogeni Deal și pe cele două străduțe din satul Petrești care nu au beneficiat de extindere în prima etapă. Proiectul este pentru absolut toată comuna, fiecare gospodărie va beneficia de rețeaua de gaze naturale.

Astfel cât de curand va fi scos la licitație proiectul tehnic, iar mai apoi executarea lucrărilor. Sperăm ca în anul ce vine să înceapă efectiv lucrările pentru extindere rețea de gaze naturale. Totodată recomand cetățenilor din satul Petrești, acolo unde există deja conductă să se racordeze, deoarece vor veni noi lucrări de modernizare”, a transmis primarul liberal din Petrești.

Distribuie articolul