Dâmbovița: Lucrările avansează la proiectul bazei sportive a orașului Titu

Badila Antonia

Traian Niculae, primarul orașului Titu, a anunțat că unul dintre proiectele de anvergură din comunitate avansează. Acesta a promis tinerilor și copiilor din oraș un spațiu modern, dotat la standarde europene, care să le permită desfășurare de activități sportive în cele mai bune condiții.

,,Edilul din Titu a depus la Compania Naționale pentru Investiții (C.N.I.) proiectul <Amenajare Bază Sportivă în orașul Titu, jud. Dâmbovița> și a obținut aprobare. Amplasamentul a fost predat în toamna anului 2021 și lucrările avansează.  Orașul va beneficia de un complex ultra modern, dotat la ultimele standarde, care va dezvolta activitatea sportivă și educațională.

Investiția este realizată prin C.N.I, iar  Consiliul Local Titu va contribui cu cheltuielile pentru realizarea racordurilor la utilități publice: energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale sau alt tip de combustibil.”, a transmis PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

,,Construcția acestei baze sportive este parte a eforturilor autorităților locale de a susține sănătatea și dezvoltarea tinerilor și de a promova sportul ca modalitate de viață activă. Aceasta va oferi, de asemenea, o platformă pentru organizarea de evenimente sportive și competiții. Pentru comunitatea din Titu, această nouă bază sportivă va reprezenta  o oportunitate excelentă de a-și dezvolta talentele sportive și de a-și îmbunătăți starea de sănătate.”, a declarat primarul din Titu.

Distribuie articolul