Dâmbovița: Noi investiții în infrastructură în orașul Răcari finanțate prin PNI Anghel Saligny

Badila Antonia

Primarul liberal Marius Caravețeanu anunță că a obținut finanțare pentru investiția ,,Construire pod peste râul Colentina, DC 151/1 sat Stăneşti, oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa”, dar și pentru ,,Poduri, podeţe, pasaje sau punţi pietonale, inclusiv pentru biciclete şi trotinete electrice”.

Ministrul liberal Adrian-Ioan Veștea a semnat o nouă tranșă de 37 de contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 337.577.962,98 de lei.

Printre comunitățile beneficiare se numără și cea din Răcari, județul Dâmbovița. Primarul Marius Caravețeanu a obținut finanțare pentru investiția ,,Construire pod peste râul Colentina, DC 151/1 sat Stăneşti, oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa”, dar și pentru “Poduri, podeţe, pasaje sau punţi pietonale, inclusiv pentru biciclete şi trotinete electrice”.

,,Contractele semnate vor avea efecte semnificative și de durată pentru comunitățile locale. În acest sens, trebuie să privim înainte și să gândim politici, strategii, proiecte și programe pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare.”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

,,A fost semnat contractul de finantare pentru: ,,Construire pod peste râul Colentina, DC 151/1 sat Stăneşti, oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa”  Valoarea totală a investiţiei de 2,874,198.87 (lei inclusiv TVA).

Avem finantare si pentru “Poduri, podeţe, pasaje sau punţi pietonale, inclusiv pentru biciclete şi trotinete electrice”. Valoarea totală a investiţiei  de 2,403,542.06  (lei inclusiv TVA).”, a transmis primarul din Răcari.

Sursa: stirilafixdb.ro

Distribuie articolul