Dâmbovița: Noul dispensar din localitatea Bezdead va fi gata la finalul lunii mai

Badila Antonia

La sfârșitul lunii mai, noul dispensar din comuna dâmbovițeană Bezdead va fi gata. Dispensarul cuprinde două cabinete medicale dotate ultramodern și o locuință de serviciu.

,,Este vorba despre o garsonieră unde poate locui medicul ce va asigura serviciile medicale și de îngrijire în localitate.

Primarul Teodora Anghelescu a luat în calcul locuința de serviciu având în vedere că își dorește să atragă cât mai rapid un medic pentru localitate. Multe comune din Dâmbovița se confruntă cu deficit sau lipsă de medici de familie, iar locuința de serviciu reprezintă o facilitate importantă și un avantaj pentru atragerea unui medic.

Vă reamintim că proiectul <Înființare dispensar în comuna Bezdead județul Dâmbovița prin reabilitare, modernizare, extindere și dotare clădire existentă> este realizat prin Compania Națională de Investiții. Valoarea finanțată prin C.N.I. este de 1.427.903 lei, iar contribuția primăriei Bezdead de 173.754,79 lei. Termenul de finalizare era septembrie 2023, dar proiectul se va încheia mai rapid.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul