Dâmbovița: Orașul Titu va avea centură ocolitoare

Badila Antonia

Primăria Titu anunță că centura ocolitoare a orașului va fi construita. Acordul a fost semnat și urmează licitația pentru studiul de fezabilitate.

,,Titu este unul dintre orașele din județ cu o dezvoltare importantă în ultimii ani. De la capitolul infrastructură, la investiții în rețeaua școlară, utilități și îmbunătățirea nivelului de trai, administrația de la Titu a reușit să bifeze proiecte importante. Una dintre provocările rămase este legată lipsa centurii care să preia din traficul din oraș. Totodată, o centură este un punct important pentru atragerea de noi investitori.

Sursa: mediafluxdb.ro

Și această problemă va fi soluționată. Printr-un acord de asociere va fi construită centura ocolitoare a orașului Titu. Din asociere fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara, Produlești și CJD. Acordul a fost semnat astăzi și urmează licitația pentru studiul de fezabilitate.

Prin construirea centurii, se va descongestiona circulația din centru, se vor reduce timpii de așteptare în trafic și va aduce și avantajul siguranței rutiere pe străzile din oraș.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul