Dâmbovița: Peste 4 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor în comuna Răscăeți

Badila Antonia

 Iulian Buibăr, primarul comunei Răscăeți, a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea drumurilor în cadrul Programului Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, în valoare de peste 4 milioane de lei.

,,Am semnat finanțarea pentru reabilitarea a 7 km drum, de la limita cu localitatea Vișina până la Vultureanca, în cadrul Programului Național de Investiții <Anghel Saligny>.”, a anunțat edilul din Răscăeți.

,,Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Programul Național de Investiții <Anghel Saligny> vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul