Dâmbovița: Primăria comunei Dărmănești s-a înscris în programul rabla local

Primarul Valentin Mihalache le-a dat o veste bună proprietarilor de mașini vechi din Dărmănești. Aceștia vor putea beneficia de un stimulent de 3000 de lei pentru a scăpa de autoturismul vechi.

Primești bani dacă îți casezi autoturismul vechi! Valentin Mihalache: ,,Toți proprietarii de autoturisme, ce se încadrează în criteriile programului sunt așteptați la primărie să depună documentele”

,,Toți proprietarii de autoturisme, ce se încadrează în criteriile programului sunt așteptați la primărie să depună documentele necesare completării dosarului. Pentru primăria Dărmănești sunt alocate 50 de solicitări, în valoare de 3000 lei.2400 sunt decontați de AFM și 600 lei de către bugetul local. În acest moment avem înregistrate 17 solicitări. Vă așteptăm!”, a declarat primarul liberal Valentin Mihalache.

,,Potrivit AFM, unităţile administrativ-teritoriale pot depune cererile de finanţare şi documentaţia aferentă prin intermediul aplicaţiei informatice, puse la dispoziţie de AFM până pe 28 aprilie, ora: 23:59.

Ulterior, AFM va publica anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și a sumelor alocate.

Criteriile de eligibilitate a autovehiculului:

  • Este considerat eligibil autovehiculul care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:
  • este înregistrat în evidențele fiscale ale UAT solicitant;
  • la data participării în Program are o vechime mai mare sau egală cu 15 ani, calculată de la anul fabricației;
  • are norma de poluare Euro 3 și/sau inferioară;
  • conține componentele esențiale (motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, șasiu, precum și echipamente electronice de gestionare a funcțiilor autovehiculului și dispozitive catalizator, dacă acestea au fost prevăzute din fabricație).”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.
Leave a Comment