Dâmbovița: Primarul comunei Răscăeți a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare

Primarul liberal Iulian Buibăr, a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în satele Răscăeți și Vultureanca, comuna Răscăeți în valoare de peste 5 milioane lei.

,,Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 49 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, în valoare totală de 761.173.996,56 de lei.

Contractele semnate vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a sistemelor de canalizare, realizarea unor rețele de apă pluvială, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

Printre contractele semnate la finalul săptămânii se numără și cel pentru investiția în extinderea canalizării la Răscăeți.

Mai exact, este vorba despre investiția – <Extindere rețea de canalizare în satele Răscăeți și Vultureanca, comuna Răscăeți, județul Dâmbovița – etapa II valoarea investiției 5,752,615.48 lei>.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Leave a Comment