Dâmbovița: Primarul Grigore Gheorghe a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea străzilor cu finanțare prin ,,Anghel Saligny”

Badila Antonia

Primarul liberal Grigore Gheorghe a semnat la Ministerul Dezvoltării un nou contract de finanțare pentru investiții în orașul Găești. Este vorba despre proiectul de ,,Reabilitare și modernizare străzi oraș Găești”, pentru care finanțarea prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny” este de  7 milioane de lei.

,,Este vorba de trotuarele de la Primăria Găești până în platforma industrială, strada Robănești, Popa Tănase, Liliacului, 9 mai, Independenței, Șerban Cioculescu-zona pe sub pasarelă, Dumbravei, Libertății și Ștefan Mihăilescu.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat în total la începutul acestei săptămâni 34 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, în valoare totală de 284.887.202,17 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea unor poduri și reabilitarea unor pasaje rutiere.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul