Dâmbovița: Primarul Grigore Gheorghe din comuna Găești a obținut fonduri europene pentru dotarea cu aparatură modernă a Spitalului Orășenesc

Primarul liberal Grigore Gheorghe din comuna Găești a obținut fonduri pentru dotarea unităților de asistență medicală ambulatorie- Ambulatoriu Spital Găești- în valoare de 15 milioane lei și este  finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. 

,,Pacienții Spitalului Orășenesc Găești vor beneficia în curând de aparatură modernă și cele mai bune condiții pentru a fi tratați. Unitatea medicală va fi dotată cu echipamente și tehnologie de ultimă generație. Primarul Grigore Gheorghe a anunțat că a semnat deja contractul pe fonduri europene.

Proiectul Dotarea unităților de asistență medicală ambulatorie- Ambulatoriu Spital Găești, are o valoare de 15.770.486,57 lei și este  finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.  Prin acest proiect vor fi dotate cu aparatură medicală toate cabinetele medicale din Ambulatoriul spitalului.

Tot din fonduri europene, spitalul va fi reabilitat și vor fi refăcute instalațiile vechi. Totodată, au fost pregătite proiecte și pentru reabilitare termică, echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Va urma ulterior și atragerea mai multor specialiști la spitalul orășenesc. Pentru a-i convinge să rămână, primarul Grigore Gheorghe a obținut fonduri și pentru ridicarea unui bloc de 12 apartamente.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Leave a Comment