Dâmbovița: Principesa Maria a vizitat Centrul de zi pentru copii din comuna Odobești

Badila Antonia

Nicolae Alecu, primarul comunei Odobești, anunță că în prag de sărbători a primit vizita Principesei Maria la Centrul de zi pentru copii care găzduiește 36 de copii proveniți din familii defavorizate, fiind înființat de Primăria Odobești în colaborare cu Organizația Umanitară Concordia.

,,A fost sărbătoare la Centrul de Zi pentru Copii din comuna dâmbovițeană Odobești. În prag de sărbători, au primit vizita Principesei Maria. Centrul de zi găzduiește 36 de copii, care provin din familii defavorizate, fiind înființat de Primăria Odobești în colaborare cu Organizația Umanitară Concordia. Organizația Umanitară Concordia se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Maria din anul 2015, iar Alteța Sa Regală și-a dorit să-i cunoască și pe copiii din Odobești.

A fost primită de primarul Niculae Alecu, iar copiii i-au pregătit un spectacol de Crăciun și colinde, care a bucurat-o și a emoționat-o pe Alteța Sa Regală Principesa Maria.

Centrul are ca obiectiv creșterea calității vieții pentru familiile care se confruntă cu un risc de excluziune socială, prevenirea abandonului familial, școlar și evitarea instituționalizării copiilor.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

,,A fost o onoare să o avem alături de noi pe Alteța Sa Regală Principesa Maria și ne-am bucurat că i-a vizitat pe copii. Acest centru este un proiect de suflet pentru că a schimbat viețile copiilor în cei trei ani de când funcționează, printr-un parteneriat între Organizația Umanitară Concordia și Primăria Odobești. Avem 36 de copii, din familii cu posibilități materiale reduse, împărțiți în două grupe. Primăria îi transportă la centru, le asigură hrană, colaborăm cu organizația și copiii merg în tabere la munte și la mare. La centru beneficiază de hrană, își fac temele și petrec timpul liber cu diferite activități. Astăzi pe chipurile lor se citește fericire, dar nu era la fel acum trei ani. Au primit cadouri, atât copiii, cât și părinții, de la  Alteța Sa Regală Principesa Maria, care s-a bucurat de serbarea pregătită de cei mici. Am avut și noi emoții.”, a declarat primarul Niculae Alecu.

Distribuie articolul