Dâmbovița: Sunt făcute demersurile finale pentru punerea în funcțiune a dispensarului-policlinică în comuna Băleni

Primarul liberal al comunei Băleni, Florea Mușat a reușit să finalizeze lucrarea pentru punerea in funcțiune a dispensariului-policlinică din localitate.

,,Dispensarul medical din Băleni este finalizat și în prezent se lucrează la etapele finale de branșare la utilități. În curând va avea loc recepția lucrării. Dispensarul, ce arată mai degrabă a policlinică,a fost construit de la zero, prin accesarea fondurilor din PNDL 2. Proiectul are o valoare de peste 1,519,000 lei și cuprinde mai multe cabinete și săli de tratamente, dar și zona de așteptare, toalete și toate condițiile necesare pentru desfășurarea actului medical la standarde moderne.

Primarul Florea Mușat ne-a declarat că s-a rezolvat problema și cu medicul de familie. În zonă va oferi servicii medicale încă un medic bun din București, astfel că localitatea va avea doi medici. Totodată, pentru a pune în funcțiune centrul medical, edilul intenționează să trimită oferte către rețele private, primăria să ofere spatiul, iar acestea să vină cu dotări și specialiști pe zona de recoltare analize,  investigații medicale, dar și servicii stomatologice. Spațiul ar urma să fie oferit gratuit pentru o perioadă, în acest caz fiind necesară o hotărâre de CL.

Planul primarului comunei Băleni este ca această clădire să funcționeze ca o policlinică, altfel spus cu medici specialiști și aparate moderne pentru analize medicale și investigații, chiar și cu un cabinet stomatologic.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Leave a Comment