Dâmbovița: Toate unitățile de învățământ din localitata Uliești vor fi dotate cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice moderne

Badila Antonia

Primarul liberal Iulian Costache a anunțat că a fost demarată procedura de achiziție pentru echipamente digitale, mobilier și materiale didactice moderne pentru toate unitățile de învățământ din localitate.

,,Educația este o prioritate pentru mine și Consiliul Local. Avem o reușită majoră pentru comuna noastră: Îmbunătățirea infrastructurii de educație în comuna Uliești prin dotarea cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice a tuturor unităților de învățământ. Pentru finalizarea cât mai rapidă a proiectului, am demarat procedura de achiziție.

Acest pas va aduce dotări moderne în sălile de clasă, contribuind la crearea unui mediu educațional stimulativ și adaptat nevoilor actuale ale elevilor și profesorilor.  Aceste investiții în educație reflectă angajamentul nostru ferm față de viitorul comunei noastre și față de generațiile următoare.

Suntem convinși că prin susținerea și promovarea educației vom contribui la formarea unei societăți prospere,responsabile și inclusive.”, a transmis primarul Iulian Costache.

Valoarea totală a contractului de finanțare prin PNRR este de 1.531.858,59 lei.

Sursa: stirilafix.db

Distribuie articolul