Daniel Buda: Anul 2024 va fi anul victoriilor pentru PNL și anul în care construcția și dezvoltarea României europene va continua!

Media PNL

Europarlamentarul Daniel Buda a participat la reuniunea Biroului Politic Național al PNL care a avut loc la Sinaia. Cu această ocazie a avut loc prezentarea raportului activității guvernamentale a miniștrilor liberali, dar și discuții despre proiectele pentru anul 2024.

Așa cum a subliniat și președintele PNL, domnul Nicolae Ciucă, bugetul pentru anul viitor trebuie să fie unul puternic axat pe investiții. PNL își asumă, așa cum a făcut și până în prezent, să răspundă mereu problemelor reale ale românilor și noilor realități.

La fel cum am arătat și până acum, viziunea liberală este cea corectă și singura care poate duce la dezvoltarea și modernizarea României pe termen lung.

Tot în cadrul ședinței, PNL a decis cu unanimitate de voturi să candideze singur în cele 4 rânduri de alegeri de anul viitor. Decizia a fost luată în urma unor sondaje de opinie realizate la nivel național, în urma cărora a rezultat că dorința românilor este aceea ca PNL să își asume singur candidatura, fie că discutăm de alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Pentru că în istoria noastră de peste 148 de ani am fost ghidați de vocea cetățenilor, prin motto-ul și crezul nostru “Prin noi înșine” avem încredere că anul 2024 va fi anul victoriilor pentru PNL și anul în care construcția și dezvoltarea României europene va continua.” a declarat Daniel Buda.

Sursa: Facebook Daniel Buda

Distribuie articolul