Deputatul Alexandru Muraru a participat la un briefing susținut de Miky Rosenfeld

Denis

Deputatul Alexandru Muraru a participat la un briefing susținut de Miky Rosenfeld, superintendent al Unității de Cooperare Internațională a Poliției din Israel.

  • Atacul inițial și repercursiuni: Pe 7 octombrie, 22 de comunități evreiești au fost ținta unui atac coordonat, cu peste 10.000 de rachete lansate în decursul a 52 de zile. Impactul acestor atacuri a fost devastator, și a pus o presiune enormă pe sistemul de apărare AirDome, vital pentru protecția civililor.
  • AirDome: Scutul Protector: Am învățat cum funcționează acest sistem avansat de apărare antirachetă, o mărturie a inovației și rezilienței în fața unui război terorist asupra Israelului aproape permanent.
  • O confruntare inegală: Cu mai puțin de 35.000 de polițiști – un număr mai mic decât cel al polițiștilor din New York City – Israelul se confruntă cu o provocare imensă în menținerea securității și ordinii în fața unui atac masiv de 3.000 de teroriști, inclusiv 900 de membri ai trupelor de elită Hamas.
  • Evacuarea Sderot: Am aflat despre măsurile de evacuare în Sderot, o comunitate care a suportat greul acestui conflict. A fost un memento emoționant al costului uman al războiului.

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Distribuie articolul