Deputatul Alexandru Muraru: Aniversarea a 30 de ani de la înființarea Comisiei Româno-Americane Fulbright

Deputatul Alexandru Muraru a participat la evenimentul de aniversare a 30 de ani de la înființarea Comisiei Româno-Americane Fulbright, care a avut loc la reședința Ambasadoarei SUA în România, Kathleen Kavalec.

„În anul universitar 2019-2020, am avut privilegiul de a fi profesor bursier senior Fulbright la New York University. Această experiență a fost una deosebit de valoroasă pentru mine, deoarece mi-a oferit oportunitatea de a colabora cu experți de top din domeniul meu, de a împărtăși cunoștințele și de a învăța de la colegii mei americani. Valorile inculcate în timpul acelei perioade de studiu și cercetare, precum toleranța, diversitatea și respectul pentru libertate și democrație, m-au influențat profund și mi-au modelat viziunea asupra lumii.”, transmite Alexandru Muraru, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Programul Fulbright reprezintă un simbol al cooperării și înțelegerii între țările noastre și un mijloc prin care tineri talentați, cercetători și profesioniști pot contribui la dezvoltarea unei lumi mai pașnice, înțelegătoare și unite.”

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Leave a Comment