Deputatul Alexandru Muraru: Educația ca instrument crucial în prevenirea xenofobiei și radicalizării

Deputatul Alexandru Muraru a comunicat faptul că a participat la Palatul Victoria la o nouă reuniune a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură.

„Am participat la o nouă reuniune a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitiamului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, coordonat de secretarul de stat în Cancelaria Primului-Ministru, Irina Dumitrița Solomon.

Rolul și importanța educației a fost subiectul principal al discuției, deoarece prin educație putem învăța lecțiile trecutului pentru a clădi un viitor solid și durabil.”, transmite Alexandru Muraru, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „La discuții a fost prezentă doamna Tova Ben Nun-Cherbis, președinte și fondator al Complexului Educațional Laude-Reut, un model de excelență în educație și un model de leadership și viziune în învățământ. Doamna ova Ben Nun-Cherbis a fost însoțită de Alexandru Burlacu, unul dintre elevii excepționali ai acestui complex, care a vorbit despre proiectul său privind procesul simulat al părintelui igienei rasiale, Ernst Rudin, care a avut loc în Parlamentul României în martie 2023.”

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Leave a Comment