Deputatul Alexandru Muraru împlinește 1 an de când a fost desemnat reprezentant guvernamental în cadrul proiectului Infrastructura Europeană de Cercetare a Holocaustului

Paul

S-a împlinit 1 an de când deputatul liberal Alexandru Muraru a fost desemnat ca reprezentant guvernamental în cadrul proiectului Infrastructura Europeană de Cercetare a Holocaustului.

Liberalul a declarat faptul că: „Cercetarea, comemorarea și educația transnațională a Holocaustului reprezintă misiunea Infrastructurii Europene de Cercetare a Holocaustului (EHRI).

Ca Reprezentant Special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, voi continua să acord o atenție deosebită acestor aspecte, și în mod special nevoii de a asigura coordonarea între instituțiile și structurile specializate în combaterea antisemitismului.

Acest proiect include 15 parteneri din 13 țări și este coordonat de Institute for War, Holocaust and Genocide Studies (NIOD), Olanda, iar România este partener din anul 2017, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România” Elie Wiesel” fiind membru în EHRI.”

Sursa: Alexandru Muraru, Facebook

Distribuie articolul