Deputatul Alexandru Muraru: Misiune de solidaritate în Israel

Denis

Deputatul Alexandru Muraru a efectuat o vizită de lucru în Israel, împreună cu membri ai Parlamentelor din Europa, Parlamentului European, lideri civici și oameni de afaceri.

„Cu acest prilej, am avut o întrevedere cu David Saranga, actual director pentru diplomație publică în Ministerul Afacerilor Externe din Israel și fost ambasador al statului Israel în România.

Am discutat cu David Saranga despre dimensiunea atrocitătilor comise în urma atacurilor Hamas și Hezbollah și răspunsul Statului Israel împotriva teroriștilor.”, transmite Alexandru Muraru, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Israelul are toate motivele să se apere cu toată capacitatea în fața unor grupări teroriste precum Hamas, Hezbollah, Jihad Islamic și altele care sunt de o violență și de o ferocitate neegalată acum în lume, ucigând civili în stânga și în dreapta, israelieni și palestinieni deopotrivă și mereu acuzând Israelul pentru atrocități. Terorismul nu este vreo tactică de azi, de ieri. Inamicii slabi folosesc terorismul pentru a ataca adversari pe care nu îi pot învinge. Împotriva terorismului, nu putem fi decât de partea Israelului.”

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Distribuie articolul