Deputatul Alexandru Muraru: Vizită în baza militară israeliană pentru a vedea armamentul și muniția confiscate de la Hamas

Denis

Deputatul Alexandru Muraru a anunțat faptul că, la invitația ELNET, a făcut parte dintr-o delegație de 27 de oficiali din 8 țări europene care s-au deplasat la Baza militară din Tzrifin, unde se află muniția confiscată în urma atacurilor organizației teroriste Hamas din data de 7 octombrie asupra statului Israel.

„Am putut să vedem la faţa locului armele şi muniţia pe care armata israeliană a reuşit să le confişte de la terorişti. O parte din gloanţele ce urmau a fi folosite în atacuri teroriste au fost ascunse în pungi de orez oferite ca ajutor umanitar. În plus, au fost confiscate autoturisme, motociclete, parașute, haine și alte echipamente militare.”, transmite Alexandru Muraru, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Este de remarcat faptul că o mare parte din armele și armamentul confiscat, aparținând Hamas, provine din Iran și Coreea de Nord, state care urmăresc interese proprii din conflictul în Orientul Mijlociu. A fost identificat armament din perioada sovietică iar unele arme antitanc au fost concepute după spionaj militar de stat.”

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Distribuie articolul