Deputatul Atanasiu Onuț Valeriu: Legea care interzice promovarea țigărilor electronice în rândul elevilor intră în linie dreaptă

Denis

Deputatul Atanasiu Onuț Valeriu a anunțat faptul că legea privind interzicerea promovării țigărilor electronice În rândul elevilor intră În linie dreaptă.

  • interzicerea publicității pentru băuturile alcoolice şi pentru produsele din tutun şi pentru țigări electronice, de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun Încălzit, În incinta unităților de Învățământ şi a unităților de asistență medicală sau la o distanță mai mică de 200 metri de intrarea acestora, măsurată pe drum public.
  • publicitatea pentru băuturi alcoolice şi pentru produsele din tutun şi pentru țigări electronice, de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun Încălzit nu este permisă În publicații destinate În principal minorilor, În sălile de spectacole Înainte, În timpul şi după spectacolele destinate minorilor.

„Legea a primit deja aviz favorabil de la Consiliul Legislativ și Consiliul Economic şi Social și are marți termen În Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități şi validări și În Comisia pentru cultură şi media.

Sper să ajungă cât mai repede În plen iar votul să fie unul favorabil, pentru a ne putea proteja copiii de efectul nociv al țigărilor, inclusiv În varianta electronică.”, transmite Atanasiu Onuț Valeriu, deputat PNL.

Sursa: Facebook Grupul Parlamentar PNL

Distribuie articolul