Deputatul Ben Oni Ardelean s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Corea în România, Kap-soo RIM

Denis

Deputatul Ben Oni Ardelean a comunicat faptul că a participat la ediția inaugurală a Forumului Republica Coreea-România în calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.

„În prezența E.S. Kap-soo RIM, Ambasadorul Republicii Coreea în România, membrii Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE) și Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență (E-ARC), precum și a responsabililor guvernamentali, diplomați și experți din diverse medii, mi-am exprimat speranța că, prin intermediul acestei platforme și a discuțiilor dintre vorbitorii prezenți la eveniment din medii guvernamentale și academice, se pot identifica noi idei și domenii de cooperare, vizând rezultate directe.”, transmite Ben Oni Ardelean, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Forumul Republica Coreea-România este gândit ca o platformă de discuții cu scopul de a dezbate teme prioritare comune și de a aprofunda cunoașterea reciprocă între cele două țări. În același timl, forumul a fost inițiat și pentru a marca aniversarea a 15 ani de Parteneriat Strategic cu România.”

Sursa: Facebook Ben Oni Ardelean

Distribuie articolul