Deputatul Christine Thellmann a participat la conferința „Mediaș-Business 2023: realizări și oportunități”

Denis

Deputatul Christine Thellmann a participat la dezbaterea „Mediaș-Business 2023: realizări și oportunități” organizată alături de mediul de afaceri din Nordul Județului Sibiu.

„În România există mii de oportunități, însă cererea trebuie să se întâlnească cu oferta la momentul potrivit. Prin astfel de mese rotunde identificăm așteptările mediului de afaceri și putem configura noi programe și scheme de finanțare pe nevoile și posibilitățile mediului de afaceri de la nivel local. În acest moment avem oportunități de investiții și dezvoltare a afacerilor în domeniile: energie, digitalizare și al accesării de fonduri europene.

Evenimentul s-a desfășurat în format hibrid. La dezbatere au participat secretari de stat de la Ministerul Finanțelor, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, un consilier din partea Ministerului Energiei, Vicepreședintele Autorității pentru Digitalizare și reprezentanți ai ADR-Centru. Necesitatea digitalizarii ANAF a fost un alt subiect de mare interes, dezbătut în prezența șefei serviciului Fiscal din Mediaș. Au participat la eveniment și antreprenori din diverse domenii de activitate, precum industria HORECA, construcții, farmacie, automatizări, și un grup de firme cu multiple domenii de activitate”, transmite Christine Thellmann, deputat PNL.

Sursa: Facebook Christine Thellmann

Distribuie articolul