Deputatul Christine Thellmann: Discuții privind Relațiile Economice și Integrarea UE cu Delegația Parlamentară Germană

Denis

Deputatul Christine Thellmann a anunțat discuții privind Relațiile Economice și Integrarea UE cu Delegația Parlamentară Germană.

„Am primit și de data aceasta asigurări, din partea oficialilor germani, că România are tot sprijinul pentru a deveni membru în spațiul Schengen în cel mai scurt timp posibil.

În acest moment, relațiile economice și comerciale dintre România și Germania sunt la cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani. Astfel, Berlinul poziționându-se de mai mulți ani ca cel mai important partener comercial al Bucureștiului și al doilea investitor în țara noastră.

Conform Oficiului Național al Registrului Comerțului, până la 31 august 2023, în România au fost înființate 25.462 societăți comerciale cu participație germană la capitalul social, cu un capital total investit de 5,68 miliarde EUR.”, transmite Christine Thellmann, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „În același timp, Germania are un dialog privilegiat cu oficialii de la Chișinău și depune eforturi susținute pentru sprijinirea Republicii Moldova în contracararea efectelor războiului din Ucraina și avansarea procesului de aderare la UE.”

Sursa: Facebook Christine Thellmann

Distribuie articolul