Deputatul Christine Thellmann: Proiectul legislativ privind acordarea de tichete pentru consultul oftalmologic este în atenția Ministerului Familiei

Denis

Deputatul Christine Thellmann a anunțat faptul că proiectul inițiat privind acordarea de tichete pentru consultul oftalmologic, medicamente și de achiziția ochelarilor este în atenția Ministerului Familiei.

„Am prezentat doamnei Natalia Intotero, ministra familiei, tineretului și egalității de șanse, la audierea din comisia de muncă din Camera Deputaților, avantajele implementării acestui proiect. Inițiativa a fost votată de Senat și este în dezbatere la comisiile de specialitate din Camera Deputaților.”, transmite Christine Thellmann, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Prin această inițiativă venim în sprijinul copiilor din medii defavorizate, învățându-i să aibă un comportament sănătos medical și să se integreze în școli. În multe comunități nu există un oftalmolog, iar să meargă până la un spital județean îi costă prea mult și amână ani de zile un control, până renunță și la școală. Prin acest program încurajăm și medicii să ajungă în școlile izolate.”

Sursa: Facebook Christine Thellmann

Distribuie articolul