Deputatul Cristian Buican: Dediu Alexandru-Dorel a fost votat drept candidat al PNL la funcția de primar

Ciprian S.
Deputatul Cristian Buican Dediu Alexandru Dorel a fost votat drept candidat al PNL la funcția de primar

Deputatul Cristian Buican a participat la evenimentul care s-a desfășurat în comuna Păușești-Măglași, în calitate de președinte al Filialei județene PNL Vâlcea, alături de colegii din Biroul Politic Județean pentru a susține candidatura liberalului nostru la funcția de primar.

“Întrunit în după-amiaza zilei de 24 ianuarie, CCL Păușești-Măglași l-a votat drept candidat al Partidului Național Liberal, la funcția de primar, pe domnul Dediu Alexandru-Dorel. Cele mai bune recomandări pentru domnul primar Dediu sunt realizările din cei 16 ani în care a reușit să aducă comuna Păușești-Măglași la nivel de oraș, grație investițiilor pe care le-a implementat.

Domnul Alexandru-Dorel Dediu este un jurist cu o experiență bogată în domeniul administrației publice fiind secretar al comunei, apoi primar în cei 16 ani prin care a condus primăria cu profesionalism și seriozitate.

Sunt ferm convins că în 2024 Primăria Păușești-Măglași va avea în continuare primar liberal, pentru că numai așa localitatea dumneavoastră va progresa!”, a precizat deputatul liberal Cristian Buican.

Sursă: Facebook Cristian Buican

Distribuie articolul