Deputatul Cristian Buican: Liberalii vâlceni încurajează producția locală

Ciprian S.
Deputatul Cristian Buican: Liberalii vâlceni încurajează producția locală

O delegație condusă de președintele Filialei PNL Vâlcea, profesor Cristian Buican, din care au mai făcut parte secretarul de stat al agriculturii, Aurel Simion, consilierul local, Costinel Stoica, primarul liberal din Măciuca, Mărcoianu Mugur, și subprefectul Victor Stănculescu a participat în Drăgășani la deschiderea proiectului “Raftul cu Bunătăți Locale” de către lanțul comercial Profi.

Acest proiect se desfășoară în câteva județe din țară ca un studiu pilot pentru dezvoltarea colaborării cu producătorii locali. Astfel, aceștia vor putea să-și vândă mai ușor și mai profitabil produsele, iar cumpărătorii vor beneficia de produse tradiționale, naturale și sănătoase la prețuri rezonabile.

În prima etapă a proiectului, în județul Vâlcea, “Raftul cu bunătăți locale” va putea fi găsit la:

  • PROFI Râmnicu Vâlcea – Adresă: Str. Mihai Eminescu, nr. 30
  • PROFI SUPER Râmnicu Vâlcea – Adresă: Str. Calea lui Traian, nr. 104,
  • PROFI Drăgășani  – Adresă: Str. Decebal, nr. 6.

”Ca președinte al PNL Vâlcea doresc să asigur mediul de afaceri, producătorii locali și comercianții de întreaga noastră susținere pentru inițierea unor astfel de proiecte care contribuie la dezvoltarea producției locale și la creșterea nivelului de trai al consumatorilor.”, a declarat Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Sursă: Comunicat Filiala PNL Vâlcea

Distribuie articolul