Deputatul Cristian Buican: Tiberiu Costea va fi candidatul PNL pentru localitatea Lungești

Ciprian S.
Deputatul Cristian Buican Tiberiu Costea va fi candidatul PNL pentru localitatea Lungești

Deputatul Cristian Buican, Președintele PNL Vâlcea, a anunțat că Tiberiu Costea, va fi candidatul PNL pentru localitatea Lungești.

”În data de 3 martie 2024 am participat la ședința CCL Lungești care și-a desemnat drept candidat la funcția de primar al comunei Lungești pe liberalul Tiberiu Costea.

Această decizie este una normală dat fiind faptul că localitatea a înflorit în cele 3 mandate ale primarului Tiberiu Costea.

Tiberiu Costea este un primar liberal apreciat de către concetățeni pentru că a reușit să le ofere acestora un grad ridicat de dezvoltare locală prin toate proiectele pe care a reușit să le implementeze.

Pentru următorul mandat, candidatul liberal are de implementat sistemul inteligent de distribuţie a gazelor naturale în comuna dumneavoastră, în valoare de 6,5 milioane de lei, bani proveniți prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Sunt sigur că și dumneavoastră, stimați cetățeni ai comunei Lungești, vă doriți să aveți continuitate cu un asemenea primar care deține o vastă experiență în administrație, asta pentru că localitatea dumneavoastră este dată ca exemplu de bună practică în domeniul administrației.”, a transmis deputatul liberal Cristian Buican.

Sursă: Facebook Cristian Buican

Distribuie articolul